top of page

Rippilapset

Kuvauspaketti 1

Sisältää 1h kuvausta asiakkaan valitsemassa miljöössä

Kuvat digitaalisena kuvatilaus.fi palveluun, jossa voit tilata kuvista helposti myös kiitoskortit erilaisilla pohjilla.

5 valmiiksi käsiteltyä kuvatiedostoa jotka valitaan 30-50 vaihtoehdosta.

185€

Kuvauspaketti 2

Sisältää kuvauksen suunnittelupalaverin, jossa pohditaan yhdessä asiakkaan kanssa kuvauksen teemaa. Jos teillä on jo oma selkeä visio, niin toteutan sen mielelläni parhaani mukaan, mutta jos ei ole pienintäkään hajua mitä tehtäisiin, niin ei sekään haittaa. Suunnitelmat selkenevät kyllä yhdessä.

Palaveri voidaan järjestää asiakkaan toivomalla tavalla esim. puhelimitse tai skypessä. Mutta mieluiten tapaisin henkilökohtaisesti, koska kuvaustilanne on sitten paljon helpompi kun olemme toisillemme jo vähän tutumpia.

1-2h Kuvausta asiakkaan valitsemassa miljöössä

 

Kuvat digitaalisena kuvatilaus.fi palveluun

10 valmiiksi käsiteltyä kuvatiedostoa, jotka valitaan 40-60 vaihtoehdosta 

280€

Rekvisiitta ja kuvauksen teema

Onko sinulla tärkeä harrastus? Elämäsi tärkein biisi tai lempikirja johon palaat yhä uudelleen?

Perinteisen ruusun lisäksi kuvaan voi tuoda myös sinun näköisiä elementtejä. Tärkeintä on että kuvaustilanteessa koet, että tässä tehdään sinun kuvaa eikä kenenkään muun.

Vaatteet

Varaa kuvaukseen hyvin istuvat siistit vaatteet. Älä ota esimerkiksi numeroa liian pieniä kenkiä vaikka olisivatkin nätit. Fyysinen epämukavuus kun yleensä näkyy ilmeissä ja eleissä.

Tyhjennä myös taskut ennen kuvaustilannetta ja käytä rohkeasti teippiharjaa ;)

Sää

Jos kuvaus on suunniteltu  ulkotiloihin, joudumme aina pitämään pienen säävarauksen siltä varalta, että tuleekin vettä taivaan täydeltä.

Jos kuitenkin on tärkeää että kuvaus touteutetaan tiettynä päivänä, voimme aina tehdä varasuunnitelman myös sisätiloihin.

Tukijoukot

Sinun ei tarvitse tulla kuvaan yksin. Voit hyvin ottaa mukaan jonkun läheisesi ja vaikka ottaa hänen kanssa muutaman yhteiskuvankin.

Jos kuitenkin tiedät jännittäväsi enemmän, mitä useampi silmäpari on paikalla kannattaa innokkaatkin läheiset jättää kotosalle odottamaan kuvien julkaisua

bottom of page