top of page

Lapsikuvaukset

Kuvauspaketti 1

Sisältää 1h kuvausta asiakkaan valitsemassa miljöössä

Kuvat digitaalisena kuvatilaus.fi palveluun

5 valmiiksi käsiteltyä kuvatiedostoa jotka valitaan 30-50 vaihtoehdosta.

185€

Kuvauspaketti 2

Sisältää kuvauksen suunnittelupalaverin, jossa pohditaan yhdessä asiakkaan kanssa muun muassa  kuvauksen teemaa/tarinaa ja lapsen asusteita. Palaveri voidaan järjestää asiakkaan toivomalla tavalla esim. puhelimitse tai skypessä. Mutta mieluiten tapaisin henkilökohtaisesti, koska kuvaustilanne on sitten paljon helpompi kun olemme toisillemme jo vähän tutumpia.

1-2h Kuvausta asiakkaan valitsemassa miljöössä lapsen jaksamisen mukaan.

Kuvat digitaalisena kuvatilaus.fi palveluun

10 valmiiksi käsiteltyä kuvatiedostoa, jotka valitaan 40-60 vaihtoehdosta 

280€

Unirytmi

Lapsen kuvausaikaa varatessa on hyvä huomioida, miten hän nukkuu päiväunet. Virkeä pieni on yleensä aurinkoinen myös kuvissa ja jaksaa touhuta paremmin 

Vaatteet

Yleensä kuvaukseen on hyvä varata vaatteet joissa toistuu esimerkiksi vain muutamaa eri väriä, jotka sointuvat kuvausympäristöön. Kuitenkin niin, että kuvattava erottuu ympäristöstä. Tietysti säännöt on tehty myös rikottavaksi ja kuvaan voi tulla vaikka yksisarvishaalarissa :)

Sää

Jos kuvaus on suunniteltu  ulkotiloihin, joudumme aina pitämään pienen säävarauksen siltä varalta, että tuleekin vettä taivaan täydeltä.

Jos kuitenkin on tärkeää että kuvaus touteutetaan tiettynä päivänä, voimme aina tehdä varasuunnitelman myös sisätiloihin.

Tukijoukot

Kuvaustilanteessa lapsella on hyvä olla mukana tuttuja ja turvallisia henkilöitä hauskuuttamassa ja auttamassa, mutta jos henkilöitä on todella paljon lapsen huomiota on monesti vaikeampi saada pysymään yhdessä asiassa.

bottom of page