top of page

Hääparit

Potrettikuvaus

Sisältää kuvauksen suunnittelupalaverin, jossa pohditaan yhdessä asiakkaan kanssa kuvauksen teemaa ja esimerkiksi miljöön asettamia vaatimuksia.

Palaveri voidaan järjestää asiakkaan toivomalla tavalla esim. puhelimitse tai skypessä. Mutta mieluiten tapaisin henkilökohtaisesti, koska kuvaustilanne on sitten paljon helpompi kun olemme toisillemme jo vähän tutumpia.

1-2h Kuvausta asiakkaan valitsemassa miljöössä

 

Kuvat digitaalisena kuvatilaus.fi palveluun

5 valmiiksi käsiteltyä kuvatiedostoa, jotka valitaan 30-50 vaihtoehdosta

280€

Kuvauksen teema

Mitä teette mielellänne yhdessä? Missä tapasitte ensimmäisen kerran? Entä onko teillä yhteinen biisi, joka voisi auttaa kertomaan tarinaanne myös kuvin?

Kengät

Kuvauksiin on monesti hyvä varata kahdet kengät. Yhdet joissa saavut kuvauspaikalle ja toiset jotka laitat jalkaan vasta paikanpäällä. Tästä on hyötyä varsinkin silloin jos kuvauspaikalle joutuu kävelemään vähän pidemmästi tai on vaarana saada tahroja kenkäpariin.

Sää

Jos kuvaus on suunniteltu  ulkotiloihin, joudumme aina pitämään pienen säävarauksen siltä varalta, että tuleekin vettä taivaan täydeltä.

Jos kuitenkin on tärkeää että kuvaus touteutetaan tiettynä päivänä, voimme aina tehdä varasuunnitelman myös sisätiloihin.

Kuvauspaikka

Mikä on teidän sielunmaisemanne? Paikka jossa on hyvä olla ja helppo hengittää. Onko se tunturin huippu vai junavaunu, jossa kohtasitte vuosia sitten? 

 

Kuvaaja ja kuvauskalusto liikkuvat melkein minne vain. 

bottom of page